FAQ: Frågor och svar

 

Håller Lashlift verkligen i 10 veckor?

Hållbarhet varierar uppenbarligen från kund till kund. Beroende på vilken typ av fransar och hur snabbt de växer. Vi har både kunder som kommer tillbaka efter en månad och några som kommer mycket senare.

 

Jag har så korta fransar, är det värt att göra Lash lift?

Lashlift-silikon lyfter från roten och öppnar ögat oavsett, samt ger fransarna en böj med ett naturligt utseende. Det finns olika böjningar! S, M och L. Satsa på Lash lift så att du inte behöver använda böjar som bär fransarna. För att du gör det, även om du har korta fransar för säker? LL är samma effekt.

 

Kommer mina fransar att se lika bra ut som dina andra kunder?

Vi säger alltid att så länge du lyfter fransarna från roten har det gjort mycket för utseendet. Sedan ger vi råd om vi ser att någon vill ha längre fransar. Lash lift ger resultat för alla, det är behandlingstiden som varierar resultatet och detta är unikt för varje kund.

 

Är alla fransar lika böjda?

Alla fransar ska vara lika böjda. Vanligtvis när det gäller ögonfranslyft följer du alltid den rekommenderade behandlingstiden första gången för att vila kundens fransar. Vi försöker se vilka fransar vi har att göra med och plus / minus minuter. Om flera av kundens ögonfransar inte är uppe vid den första behandlingen kan det förklaras att en andra behandling krävs men detta är väldigt unikt.

 

Kan du använda mascara efter att ha gjort Lash Lift?

Ja, efter 24 timmar men helt 48 timmar (vi vill överdriva med sådana regler)

 

Gör det ont att göra ögonfranslyft?

Nej, absolut inte. Många upplever Lash lift-behandlingen som avkopplande och somnar ofta under behandlingen.

 

Är det skadligt för ögonfransarna Att göra ögonfranslyftbehandling?

Nej, det är inte skadligt! Lash Lift är lämplig för dem som vill ta en lyft från fransarna men som inte vill ha en ögonfransförlängning. Lash Lift innebär försiktig böjning av fransarna från roten och skapar en mjuk böjning på fransarna, vilket innebär att du kan sluta använda skadliga fransar eller en lista med syntet på dina fransar som kan riva av dem.

 

När kan jag göra en ny Lash Lift?

Så snart du tappar böjningen och fransarna inte är lika, är du välkommen att göra en behandling på nytt, vissa kan ha svårare att måla på mascara under denna fas.

 

Vad är “Cateye” och “Paraply Lashes” som du ofta nämner PÅ ER instagram?

Cateye är en effekt där vi böjer fransarna på ett sätt för att skapa det utseendet, paraplyfransar är fransar som står rakt ner. Paraplyfransar är vanligtvis särskilt svåra att lyfta, men vi lyckas varje gång med våra knep.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

EnglishSwedish
Varukorg
Scroll to Top