• Cart is empty.
EnglishSwedish
  • Cart is empty.

Integritetspolicy

VILKA VI ÄR

Vår hemsida är: https://lashfacegroup.com.

Lashface & Co Store (med organisationsnummer 871007-6566), registrerad på Överåsgatan 18, 412 66 Göteborg, Sverige och Showroom på Skånegatan 35, 412 52 Göteborg, Sverige, säljer till både individer och företag, majoriteten av produkterna är avsedda för professionellt bruk inom skönhetsvård. Distribution och återförsäljning av våra produkter är inte tillåtet utan tillstånd, med undantag för produkter avsedda för kundvård (t.ex. Brow-Lash-nyans, tandblekningssats, borstar etc.).

När du beställer via vår butik ingår ett köpavtal när du gör en beställning och sedan skickas en orderbekräftelse automatiskt till dig via den e-postadress du angav, om något skulle gå fel i din beställning ber vi dig att kontakta oss omedelbart eftersom varorna ofta packas och skickas samma dag. Tyvärr, när beställningen har behandlats kan vi inte göra några ändringar.

 

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

När du handlar i Lashface & Co-butiken behandlar vi din personliga information. Vi bryr oss om att behandla dina personuppgifter på ett säkert sätt. Nedan informerar vi dig om vilka personuppgifter vi samlar in, hur de behandlas och informerar dig om dina rättigheter i samband med behandlingen av personuppgifter.

Den registeransvarige för de personuppgifter vi behandlar är Lashface & Co. Kontakta oss om du har några frågor i samband med behandlingen av dina personuppgifter.

Det enklaste sättet att göra detta är via avsnittet “Kontakta oss” på vår webbplats.

Syftet med behandlingen av dina personuppgifter är att förbättra våra tjänster och när du gör en beställning via vår webbplats behandlar vi dina personuppgifter för att uppfylla det avtal vi ingått med dig. Dessutom måste vi spara viss information för bokföringsändamål, avgiftshantering och eventuell garanti eller returhantering. Som vi förklarar nedan behandlar vi också informationen baserat på ditt samtycke till GDPR.

1. Information som du ger oss via beställning

När du väljer att handla hos oss samlar vi in ​​och sparar den information du ger oss.

Det är:

Ditt namn
Eventuellt företagsnamn
Organisationsnummer (vid beställning av företag)
Din e-postadress, som vi använder för att skicka information om din beställning eller andra kundfrågor
Ditt telefonnummer, som vi använder för att ringa dig angående din beställning eller meddelande om ditt paket
Din adress, till vilken vi skickar dina beställningar
Ditt födelsedatum (valfritt)
Det är frivilligt att tillhandahålla denna information ovan, men det är också nödvändigt för dig att kunna beställa från webbplatsen. Detta innebär att du måste ange denna information om du vill handla hos oss. Om de inte är listade kan vi inte skicka några varor till dig.

När du handlar på Lashface.se samlar vi in ​​och sparar information som ditt namn, adress, e-postadress och ditt mobilnummer. Vi behöver denna information för att kunna skicka din beställning till dig och kontakta dig om några frågor uppstår i samband med beställningen. Vi måste också spara denna information för redovisningsändamål, avgiftshantering och eventuell garanti eller returhantering. Historiken raderas så snart syftet med behandlingen har uppnåtts.

Vi sparar också IP-adressen som används vid beställning av säkerhetsskäl.

Eftersom vi använder KLARNA, PAYPAL och PAYSON som betalningsmetoder sparar vi inte kreditkortsnummer hos oss utan de sparas istället av KLARNA, PAYPAL OCH PAYSON. När du betalar med SWISH sparas ditt mobilnummer i banken som en referens för var betalningen kommer ifrån.

Om du kontaktar vår kundtjänst samlar vi in ​​den information du ger oss i samband med kontakten.

Det är:

Ditt namn
E-postadress
Telefonnummer
ordernummer
Denna information sparas endast som historik för beställningen eller i händelse av ett klagomål. Informationen raderas så snart kontaktens syfte har uppfyllts.

2. Information vi får när du använder våra tjänster

När du använder vår webbplats samlar vi in ​​och sparar loggdata i samband med ändringar i din kundprofil, t.ex. vara ändringar i din adress eller telefonnummer, samt loggdata länkade till kategorier och produkter som du klickar på eller söker efter. Vi gör detta för att kunna spåra relevanta förändringar och lära oss om kundernas intressen för att förbättra vårt produktsortiment och våra erbjudanden. Informationen används också så att vi kan visa dig liknande produkter eller skicka dig liknande erbjudanden (om du uttryckligen har bett oss att göra det).

Tillgång till personuppgifter och uppdateringar. För att hålla reda på vilken information vi har sparat om dig kan du enkelt skapa ett användarkonto. Där på din sida kan du ändra den information som är tillgänglig och ge samtycke till om vi kan skicka erbjudanden via SMS och nyhetsbrev och erbjudanden via e-post.
Återkallande av samtycke. Om du senare ändrar vår förmåga att samla in information om dig från vissa källor som du tidigare har godkänt kan du helt enkelt dra tillbaka ditt samtycke genom att ändra dina inställningar på “Min sida” på webbplatsen. Om du skulle göra det skulle du förstå att vissa tjänster kanske inte fungerar korrekt. Du kan också kontakta kundtjänst om du har några frågor
Radera ditt konto. Om du av någon anledning väljer att radera ditt användarkonto kan du göra det genom att logga in på din kundprofil på “Min sida” på webbplatsen.

När besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlar vi in ​​informationen som visas i kommentarformuläret samt besökarens IP-adress och användaragentsträng för att hjälpa till att upptäcka skräppostmeddelanden.

En anonymiserad sträng som skapats baserat på din e-postadress (även kallad hash-värde) kan skickas till Gravatar-tjänsten för att avgöra om du är registrerad där. Sekretesspolicyn för Gravatar-tjänsten finns på https://automattic.com/privacy/. När din kommentar har godkänts visas din profilbild offentligt tillsammans med din kommentar.

KONTAKTFORMULÄR

Vi behåller kontaktformulärsinlämningar under en viss period för kundtjänständamål, men vi använder inte informationen som skickas genom oss för marknadsföringsändamål till tredje part.

COOKIES

Ja. Våra cookies förbättrar åtkomsten till vår webbplats och identifierar återkommande besökare. Dessutom förbättrar våra cookies användarupplevelsen genom att spåra och anpassa användarens intressen. Vår användning av cookies är inte alls kopplad till personlig identifierbar information på vår webbplats.

Om du lämnar en kommentar på vår webbplats kan du välja att spara ditt namn, e-postadress och webbplatsadress i cookies. Detta är för din bekvämlighet så att du inte behöver fylla i denna information igen nästa gång du skriver en kommentar. Dessa kakor är giltiga i ett år.

Om du besöker vår inloggningssida ställer vi in ​​en tillfällig cookie för att kontrollera om din webbläsare accepterar dem. Denna cookie innehåller ingen personlig information och den försvinner när du stänger din webbläsare.

När du loggar in skapar vi också flera cookies för att spara information om din inloggning och dina val för att utforma skärmlayouten. Inloggningskakor är giltiga i två dagar och layoutvalskakor är giltiga i ett år. Om du markerar “Kom ihåg mig” förblir din cookie i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto kommer inloggningskakorna att raderas.

Om du redigerar eller publicerar en artikel kommer en ytterligare cookie att sparas i din webbläsare. Denna cookie innehåller ingen personlig information, men anger bara post-ID för artikeln du just redigerat. Det gäller i 1 dag.

INBäddat INNEHÅLL FRÅN ANDRA WEBBPLATSER

Artiklar på den här webbplatsen kan innehålla inbäddat innehåll (som videor, bilder, artiklar etc.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig på exakt samma sätt som om besökaren hade besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in information om dig, använda kakor, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med nämnda inbäddade innehåll, inklusive spåra din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

VILKA VI DELAR DIN DATA MED

Som standard delar Lashface & Co inga personuppgifter med någon.

Vi säljer inte din personliga information till tredje part, och vi utbyter inte heller vidare information till tredje part. Tredje part får endast visa data om det är nödvändigt för dem att kunna utföra sina specifika tjänster för oss (t.ex. revisor och bokföringsbyrå), så att vi i sin tur kan erbjuda dig våra tjänster. Relevant information som måste samlas in för att slutföra köpet kommer att delas med våra betalnings- och transportpartners.

Vår butik tillhandahålls av WooCommerce som är en tredjepartsleverantör via WordPress, därför hänvisar vi till deras integritetspolicy. Databehandlare är andra parter som vi anställer för att behandla personuppgifter. Vi ingår strikta avtal med dem för att upprätthålla datasäkerhet i sådana fall.

HUR LÄNGE LAGRAS DIN DATA

Om du skriver en kommentar sparas kommentaren och dess metadata på obestämd tid. Anledningen till detta är att vi måste kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte köa dem för granskning.

För användare som registrerar sig på din webbplats (om någon) sparar vi också den personliga informationen som de anger i deras användarprofil. Alla användare kan när som helst visa, redigera eller radera sina personuppgifter (förutom att de inte kan ändra sitt användarnamn). Webbplatsadministratörerna kan också visa och redigera denna information.

VILKA RÄTTIGHETER DU HAR ÖVER DINA DATA

Om du har ett konto eller har skrivit några kommentarer på den här webbplatsen kan du begära en exportfil med den personliga informationen vi har om dig, inklusive all information du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort all personlig information vi har om dig. Detta inkluderar inte någon information som vi måste spara för administrativa, juridiska eller säkerhetsändamål.

Du kan naturligtvis kontakta oss om du har några frågor eller funderingar angående vårt sätt att behandla dina personuppgifter. Om du tror att vårt sätt att behandla personuppgifter bryter mot dessa regler eller någon sekretess eller personuppgiftslagstiftning (GDPR) kan du också klaga till datainspektionen. Information om hur man kontaktar inspektionen finns på datainspektions webbplats: www.datainspektionen.se.

VART VI SKICKAR DIN INFORMATION

Kommentarer från besökare kan kontrolleras via en automatisk spamdetekteringstjänst.

VÅR KONTAKTINFORMATION

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om denna sekretesspolicy, behandlingen av dina personuppgifter eller om du vill begära ett utdrag ur registret. Kontakta vår kundtjänst på info@lashface.se för sekretessspecifika frågor och vi återkommer snart.

HUR VI SKYDDAR DIN INFORMATION

Vi vidtar olika säkerhetsåtgärder för att skydda din personliga information. Vi använder krypteringsmetoder för att skydda känsliga data som överförs via Internet. Vi använder SSL-kryptering som skyddar dina användardata. Endast anställda som ska utföra ett visst jobb (t.ex. fakturering eller kundtjänst) har tillgång till personligt identifierbar information. Datorerna / servrarna som används för att lagra personlig identifierbar information och säkerhetskopiera finns därför i den avsedda och säkra miljön i Sverige.

 

FÖRÄNDRING AV INFORMATION FÖR BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

From time to time we may need to change our information about how we process personal data, e.g. in the event of changes to our website or of our services, or if changes are made to laws and regulations in connection with the processing of personal data. If this information changes, we will notify you, provided we have your contact information. Otherwise, you can always easily access the current information on our website.