Refund policy

KÖPVILLKOR

Lashface&Co Store säljer till både privatpersoner och företag, majoriteten av produkterna är avsedda för professionellt bruk inom skönhetsvård. Distribution och återförsäljning av våra produkter är inte tillåtet utan tillstånd, med undantag för produkter avsedda för kundvård (t.ex. Lash / Brow, tandblekningssats, borstar etc.).

När du beställer via vår butik ingår ett köpavtal när du gör en beställning och sedan skickas en orderbekräftelse automatiskt till dig via den e-postadress du angav, om något skulle gå fel i din beställning ber vi dig att kontakta oss omedelbart eftersom varorna ofta packas och skickas samma dag. När beställningen har behandlats kan vi inte göra några ändringar, tyvärr.

Vi följer Köpslagen och Lagen om distansavtal

Köpslagen

Lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler

ÖPPET KÖP/RETUR

Vid öppet köp/Retur tillämpas de villkor som gäller enligt Köpslagen och Lagen om distansavtal. Du har rätt att ångra ditt köp eller byta till annan vara inom 14 dagar. Ångerfristen börjar gälla den dag du tar emot varorna/hämtat ut din order. Observera därför att om du ångrar ett köp och vill returnera varan, behöver du först hämta ut paketet och därefter returnera. Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.

Ångerrätt och öppet köp i 14 dagar gäller ej företag. Påbörjandedagen för den 14 dagars returpolicyn ska tillämpas från den dag då kunden fysiskt mottar produkten / produkterna. Obs! Produkter kan inte öppnas och förseglingen måste vara på plats för att retur kan accepteras.

Returnera inga varor utan att du först kontaktat oss på: info@lashface.se

Öppet köp / Retur / Återköp gäller EJ våra Kurser.

Returnerar du varor utan att ha varit i kontakt med oss blir returen först registrerad när sändningen ankommit vårt lager och ångerfristen kan då ha passerat och blir då inte godkänd. För att din retur/byte ska bli godkänd krävs det att varan ska ligga i sin originalförpackning, vara hel, oanvänd och i samma skick som när du fick den.  Fyll i formuläret som följde med dina varor och lägg det i paketet tillsammans med varan/varorna som du ska skicka tillbaka.

Du kommer att ansvara för att betala för dina egna fraktkostnader för att returnera din vara och du bestämmer själv med vilken transportör du vill sända ditt paket med. Fraktkostnader återbetalas ej.

Verkan av att konsumenten utövar sin ångerrätt

13 §  Om konsumenten utövar sin ångerrätt, ska konsumenten utan onödigt dröjsmål och senast inom 14 dagar på egen bekostnad lämna eller sända tillbaka varan till näringsidkaren. 

PACKA VÄL!

Det är du som är ansvarig för varan tills dess att den ankommit vårt lager. Tänk på att packa varan så att den klarar hanteringen under färden tillbaka till oss. Varor som skadats under transporten eller som inte kommit fram återbetalas ej och du får själv ta reklamationen gentemot transportören.

Vi har tyvärr inte möjlighet att administrera byte av varor. Önskar du att byta till en annan vara gör du detta genom att lägga in en ny beställning i vår webbutik.

Kontakta oss via mejl om du har några frågor kring detta.

Alla sändningar ska skickas antingen direkt till vårt lager eller via ett ombud. Vi tar ej emot returer eller andra ärenden personligen via lagret.  När vi har mottagit och kontrollerat varan och returen godkänts återbetalar vi köpesumman för varan/varorna omgående. Detta belopp är synligt på ditt konto inom de närmaste dagarna om du betalat med kort. Har du valt att betala med faktura kommer du att få en uppdaterad faktura från Klarna.

REKLAMATION

Vi gör alltid vårt bästa för att skicka ut alla varor i perfekt skick. Skulle en vara mot förmodan vara trasig vid leverans eller på annat sätt felande ber vi dig att skicka ett mejl till oss med ditt kundnummer/ordernummer, bild på varan där vi tydligt kan se defekten och där du förklarar felet. Kontrollera alltid paketet medan du är kvar på utlämningsstället.

Ser du en uppenbar skada på kartongen eller hör att det skramlar misstänkt, så öppna paketet när du är kvar på utlämningsstället. Personalen där anmäler att kartongen är skadad osv. Vid transportskada som ej är direkt synlig(dold) ska du anmäla detta till oss omedelbart samma dag som du tar emot försändelsen. Vi tar endast emot reklamationer via mejl. Skicka bilden till: info@lashface.se så återkommer vi så fort vi bara kan.

OBS! Det är viktigt att du kontaktar vår kundtjänst INNAN du skickar tillbaka en reklamation till oss. Sänder du varan tillbaka till oss utan att du varit i kontakt med oss, står du tyvärr själv för returfrakten. När vi har kontrollerat varan och reklamationen godkänts återbetalar vi köpesumman för varan omgående från det att vi mottagit reklamationen.

Detta belopp är synligt på ditt konto inom de närmaste dagarna om du betalat med kort. Har du valt att betala med faktura kommer du att få en uppdaterad faktura från Klarna. Skulle det vara så att den är felfri eller att det varit ett handhavandefel debiteras kunden med 100 kr/ vara för kontrollen och kunden belastas även för returkostnaden.

FÖRSÄLJNING TILL MINDERÅRIGA

För att få handla i vår webbutik krävs det att du har fyllt 18 år eller har målsmans medgivande.

BETALNING

I samarbete med Shopify Payments och Klarna erbjuder vi kortbetalning, fakturabetalning, konto/delbetalning och direktbetalning.

Genom att klicka på “Slutför köp” godkänner du våra köpvillkor.