Fri frakt över 599kr. Alla ordrar är försenade på grund av Covid19.

Om Lashface&Co

Lashface&Co erbjuder en unik patenterad formula i behandlingarna Lash Lift & Brow Lift som är effektivare än någonsin. Prisbelönt akademi i hjärtat av Göteborg, Sverige, hittar du Lashface&Co showroomet. Inredningen präglas av vår signatur blågrön färg och kompletteras med ett marmorgolv som välkomnar in varje kund på ett storslaget sätt. 

Lashface&Co guidar återförsäljare och vardagskonsumenter genom den grundläggande teorin och grundläggande praktiska färdigheter som behövs för att leverera varaktiga och skonsamma resultat från Lash Lift& Brow Lift, den revolutionerande ögonfrans- och ögonbrynsbehandlingen som främjar längd, volym och lyft utan något annat än dina egna naturliga fransar och ögonbryn som grund. Minimal eftervård krävs!

Lashface&Co Lash Lift & Brow Lift är en värdefull professionell färdighet för alla salongägare att ha i sin portfölj för sina kunder som vill eftersträva naturlig skönhet och spara tid utan behov av mascara, ögonfransförlängning eller tatuerade ögonbryn. 

Lashface&Co har utbildare och återförsäljare över hela världen. Hitta en i din stad närmast dig idag på vår hemsida www.lashfacegroup.com under flik ”Hitta Lashface&Co i din stad”. Här hittar du alla våra behandlingsbaserade produktlinjer och skönhetsprodukter tillgängliga tillsammans med youtube-videor som visar användningen av produkterna. Information om online- och i salong kurser finns också här. 

Glöm inte, Lashface&Co älskar att se dig lycklig!

NOTERA. Vi är inte en traditionell studio utan ett showroom för märket Lashface&Co som utför alla behandlingar samtidigt, hos oss är det ofta prat / skratt och samhörighet och i vissa fall helt harmoniskt tyst. Om du är en introvert person kanske vårt showroom inte är perfekt, men vi är glada över att välkomna alla som vill besöka oss.

SWEDEN • SINCE 2017​

Se vår Keratin LASHLIFT tutorial

SWEDEN • SINCE 2017​

Vanliga frågor

Top
X