Lash Lift Kursinformation

Lär dig hur du utför den ursprungliga och bästa Lash Lift behandlingen. Vår Lash Lift är en ovärderlig professionell färdighet att ha i din portfölj för kunder som vill ha långvariga, naturliga ögonfransar utan behov av mascara eller fransförlängning. Genom att starta din Lashface&Co-utbildningsresa nu kan vi säkerställa att du är kvalificerad och levererar behandlingar så snart som möjligt.

SÅ FUNGERAR DET

➢ Vill du utbilda dig i en specifik stad? Leta upp en utbildare under "Hitta Studio" och kontakta önskad utbildare och köp startkit från dem.

➢ Vill du utbilda dig online eller hos Lashface&Co i Göteborg? Köp en utbildning i webshoppen så får du ett startkit på posten. Olika startkit erbjuds där verktyg/borste skiljer dem åt. Dessa verktyg framkommer i texten under beskrivning.

➢ Kontakta oss på info@lashface.se för att boka in datum för din kurs. Vi erbjuder både online kurser samt fysiska kurser i Lashface&Co Showroomet i Göteborg. Kontakta oss på info@lashface.se efter att du inhandlat din önskade kurs med ordernummer så planerar vi en kurs som passar i tiden.

➢ Efter avklarad kurs postas eller ges diplomet på plats. Gratulerar, du är nu en certifierad Lashface&Co Stylist och vi följer din resa hela vägen. Du läggs till i våra portaler/på vår hemsida under ”Hitta Studio”, du får tillgång till supportgrupp.

➢ MISSA INTE! Vi erbjuder även rabatt på online kurser i Lash Lift och Brow Lift.

VÅRA LASH LIFT KURSER

VÄLJ DIN KURS

Lash Lift - Originalet

Lämplig för blivande Lash Lift-stylister som inte har någon tidigare erfarenhet av Lash Lift. Lär dig hur du skapar det ursprungliga franslyftet och bli en kvalificerad Lashface&Co Lash Lift Stylist.

Boka nu

Lash Lift Come On Over

Utbildad i Lash Lift någon annanstans? Få tillgång till exklusiva Lashface&Co-produkter och konvertera till Lash Lift varumärket #1 med vår online, halvdagars Come-On-Over kurs.

Boka nu

LASH LIFT UTBILDARE

För dig som är självsäker eller erfaren stylist inom Lash Lift kan du utbilda dig till att bli utbildare inom Lash Lift. För dig som vill utveckla dina färdigheter och set up your game.

Boka nu

MISSA INTE VÅRA ONLINE KURSER

15% RABATT

Hitta en utbildare i en stad nära dig

BEFORE AND AFTER

Ny inom Lash Lift?

Vår Lash Lift-utbildning består av både teori och praktiska moduler. Du har framgångsrikt kvalificerat dig när du slutfört modulerna.

Genom att välja att köpa ett Startkit kan du börja förvandla fransar så snart du är kvalificerad. Köp med din utbildning för att minska dina behandlingskostnader, och utan att några fallstudier behövs för att kvalificera dig, kan du maximera din inkomstpotential och växa din franskarriär direkt.

BOKA NU

Varför ska du utbilda dig hos oss?

Våra duktiga utbildare är inte bara kvalificerade, de är Lash Lift konstnärer på internationell nivå, så du kommer att utbildas av de bästa. Efter din utbildning kommer du att få stöd för livet med en dedikerad supportgrupp och möjligheten att marknadsföras via vår hemsida. Var säker på att du kommer att lära dig allt från Lashface&Co som hjälper dig att briljera i din karriär. Du får också exklusiv tillgång till vårt utbud av Lashface&Co-produkter som endast är tillgängliga för stylister som utbildats hos Lashface&Co.

Med toppmoderna utbildningsakademier över hela Sverige kommer du att kunna hitta kurser som passar dig.

HITTA UTBILDARE I DIN STAD