VAD ÄR ETT LASH LIFT & BROW LIFT KOMBO?

Lash Lift och Brow Lift Kombo behandlingen är något som du kan få utfört i en samma och behandling. Lyxigt!

Exklusivt för Lashface&Co, vårt Lash Lift & Brow Lift är den revolutionerande ögonbryn- och fransbehandlingen som skapar massor av längd, volym och lyft med dina egna naturliga fransar. Ingen mascara. Inga förlängningar. Inget underhåll.

En revolutionerande och anpassad formula som tillåter att man använder samma formula, på ett skonsamt sätt, för både Lash Lift och Brow Lift.

Ögonbrynsbehandlingen, ett så kallat Brow Lift, ger brynen ett upplyft och illusionen av tätare & fylligare bryn. Då ingår en keratinbehandling precis som vid ett Lash Lift, som stärker brynen och tillför vitaminer, mineraler och proteiner. I behandlingen färgas och formas även brynen.

Dessa två behandlingar kommer att skapa ett utseende av längre, fylligare fransar och ögonbryn som gör att dina ögon ser mer öppna och ungdomliga ut samt sparar tid i din morgonrutin. Så om du letar efter en långvarig, låg underhållsfri, naturlig ögonfransförstärkning och ögonbrynslyft så är Lash Lift & Brow Lift något för dig.

LÄS MER OM EFTERVÅRD

HUR FUNGERAR LASHFACE&CO LASH LIFT & BROW LIFT KOMBO?

För att få långa och fylliga fransar med Lash Lift tekniken och jämna och formbara bryn med Lashface&Co Brow Lift Lamination tekniken så appliceras Lashface&Co’s produkter steg för steg av en utbildad stylist. Efter din konsultation applicerar stylisten ett lämpligt formskydd på ditt ögonlock som passar just dig samt behandling som är skräddarsydd för hudtyp och bryn.

➣ STEG 1 - LIFT

Med alla fransarna snyggt sammanfogade appliceras en Lifting Lotion som gör att dina ögonfransar förändras och lyfts vid roten. Med alla bryn borstade uppåt appliceras en Lifting Lotion som gör att disulfidbindningarna i varje strå öppnas upp för att inta en ny form.

➣ STEG 2 - VOLYM

När Lifting Lotion har tagits bort appliceras en volymiserande formula som tätar dina fransar i deras nya form samt fixerar den nya formen på brynen.

➣ STEG 3 - BOOST

En fransfärg appliceras som gör att fransarna blir mörkare och ger volym och längd. En brynfärg appliceras efter konsultation så att färgen inte är för mörk eller för svag. Den här färgen kan appliceras med olika effekt för att framhäva olika delar av brynen. Man kan även önska en kallare eller varmare nyans.

➣ STEG 4 - ÅTERFUKTA

Slutligen appliceras ett fuktgivande serum för att ge näring åt fransarna och som återfuktar dem, vilket avslöjar vackert friska, böjda fransar. Detta hjälper även att reparera brynen efter den fysiska och kemiska förvandlingen.

Hydrating Gel 3 rekommenderas att användas dagligen efter Brow Lift Lamination behandling då återfuktningen är viktigt för ett fint och hållbart resultat.

En Lashface&Co Brow Lift lamination innebär att du nu fritt kan borsta fina bryn åt önskad riktning, du kan även välja att borsta fransarna till originaltillstånd ifall du inte skulle önska en mer dramatisk look. Vi har med behandlingen gjort det möjligt för kund att forma brynen mer fritt.

HOS LASHFACE&CO STUDIO I GÖTEBORG

BOKA BEHANDLING

BOKA NU

VANLIGA FRÅGOR & SVAR

HUR LÅNG TID TAR EN LASH LIFT & BROW LIFT KOMBO BEHANDLING?
Lashface&Co Lash Lift tar från 60 minuter av en diplomerad stylist.

HUR LÄNGE VARAR LASHFACE&CO LASH LIFT & BROW LIFT KOMBO?
Med omedelbara resultat som varar i upp till 8 veckor för ett Lash Lift och 6 veckor för Brow Lift Lamination, är behandlingarna idealiskt för personer med minimalt med underhåll.

HUR MYCKET KOSTAR LASHFACE&CO LASH LIFT & BROW LIFT KOMBO?
Kostnaden för den långvariga Lash Lift och Brow Lift-behandlingen är i genomsnitt 1289 kr per behandling.

SE VÅR VIDEO

VAD DU KAN FÖRVÄNTA DIG AV LASH LIFT AND BROW LIFT KOMBO TREATMENT

HITTA DIN NÄRMSTA LASH & BROW LIFT STYLIST

LOVED BY YOU

LASH AND BROW LIFT BEFORE AND AFTER

HUR DU TAR HAND OM LASHFACE&CO LASH LIFT & BROW LIFT

Lash Lift och Brow Lift är en lågunderhållsbehandling, så det är lätt att hålla dina bryn och fransar fräscha. För ultimata fransar och bryn, använd våra eftervårdsprodukter för att rengöra, konditionera och förbättra dina fransar och bryn.

Gå till våran eftervård för att lära dig hur du tar hand om ditt Lash Lift & Brow Lift.

LÄS MER