EFTERVÅRD LASH LIFT

Lash lift är en av de mest populära behandlingarna just nu. Det är säkert, ger fantastiska resultat och det är knappt något underhåll. Dina ögonfransar är förbättrade men ser fortfarande naturliga och fylliga ut.

Eftervård är en mycket viktig del efter varje behandling. Den består av flera regler som måste följas; annars blir resultaten inte som förväntat.

Undvik att blöta fransarna med vatten närmsta 24-48h efter behandling då produkten måste få fäste samt spola inte fransarna med varmt vatten. Undvik mascara och oljebaserade produkter i ögonområdet närmsta 24-48h efter behandling.

Under de första 24-48h se till att fransar inte blir blöta och undvik all ånga, simning eller att tvätta ansiktet med varmt vatten. Det är viktigt för att behålla det vackra lyftet medan dina fransar låser sig på plats.

Tips du behöver veta efter en Lash Lift behandling:

➢ Ingen mascara på 24-48h
➢ Inga ångor på dina fransar på 24-48h
➢ Använd inte oljebaserade produkter alls då detta påverkar resultat negativt
➢ Gnugga inte dina ögon på 24-48h
➢ Inget vatten på dina fransar på 48h
➢ Ingen sport på 24-48h
➢ Ingen bastu på 24-48h

Vi rekommenderar att du undviker ovanstående i 48h för absolut bästa resultat men i brådskande fall går 24h bra.

SHOPPA EFTERVÅRD

VILKET SMINK KAN JAG BÄRA MED LASH LIFT?

Det är fritt fram att använda mascara efter 24-48h, då är Lashface&Co Lash Lift Effect Mascara rekommenderat. En vattenfast mascara som är speciellt framtagen och anpassad för att bevara Lash Lift resultatet och vårda fransarna.

Ögonfransböjaren är inte rekommenderat att använda i samband med Lash Lift resultat/ eller i kombination med att man använder Lashface&Co Keratin Boost Serum.

EFTERVÅRD BROW LIFT

Lashface&Co Brow Lift Lamination är en av de hetaste behandlingarna just nu. Eyebrow lamination, som ett brow lift också kallas, ger brynen ett lyft och intrycket av tätare & fylligare bryn. I behandlingen färgas och formas även brynen!

Behandlingen passar alla olika brynformer, även tunnare bryn. Brynen behöver inte stå rakt upp efter en färdig behandling utan man formar brynen fritt som man vill utan att ha bångstyriga strån som vill lägga sig som dem vill.

Efter behandlingen ska du undvika rengöringsprodukter med olja eller att få vatten på dina bryn under 48 timmar. Du ska även försöka undvika att sova på dem och att träna under 48 timmar för bäst resultat. Borsta dagligen igenom brynen och applicera gärna Hydrating Gel 3 dagligen.

Bryn & Fransar behöver fukt dagligen likt övriga områden på kroppen!

SHOPPA EFTERVÅRD