KONTAKTA OSS

Har du frågor? Kontakta oss så svarar vi inom 48h helgfri vardag. Om ditt ärende gäller en order, vänligen ange ditt ordernummer för snabbare service.


Du når oss via kontaktformuläret nedan eller via info@lashface.se

ORDRAR

LÄGG, ÄNDRA ELLER AVBRYT EN BESTÄLLNING
För att lägga, ändra eller avbryta en beställning, maila info@lashface.se och ange ditt ordernummer.

Om du vill ändra en beställning måste du kontakta oss så snart som möjligt efter att du lagt din beställning. Under vissa omständigheter kanske det inte är möjligt att ändra din beställning.

VAR ÄR MIN BESTÄLLNING?
Du bör få din beställning inom 3-5 arbetsdagar efter leverans.
Vi strävar efter att behandla och skicka beställningar inom 1-2 dagar efter mottagandet av dem. Observera att under hektiska tider kan detta ta längre tid.

LEVERANSER

ALLA KUNDER
Vi erbjuder GRATIS LEVERANS för ordrar över 599kr inom Sverige för alla köp från vår butik. Dina köp skickas via Postnord, Budbee eller DHL och anländer inom 3-5 arbetsdagar.

RETUR OCH ÅTERKÖP

RETURNERA EN ARTIKEL
Det är ditt ansvar att säkerställa säker retur av varan/varorna genom att paketera produkterna på ett adekvat sätt och använda en ansedd leveranstjänst. Returen måste vara spårbart med DHL, Postnord eller Fedex rekommenderat. Vi tar inget ansvar för paket som skulle råka komma bort. Innan du gör en retur mailar du oss på info@lashface.se och anger ditt ordernummer samt vilka varor du vill returnera.

Kostnaden för att returnera varan/varorna är ditt ansvar om den inte har mottagits i skadat skick (i dessa fall får du ersättning för porto).
Observera att vi inte kommer att kunna ta emot returnerade varor om det fastställs att de har använts. Under sådana omständigheter kommer ingen återbetalning att erbjudas.

SKADAD ARTIKEL
Om du har fått en skadad vara, maila info@lashface.se. Vi ordnar retur eller byte åt dig. Du måste sedan returnera de skadade varorna inom 7 dagar (med originalförpackningen) och tydligt ange problemet med beställningen.

RETURER

Du har rätt att returnera dina varor inom 14 dagar efter att du har lagt din beställning för återbetalning (förutsatt att den är i ett återförsäljningsbart skick). Vi kommer inte att återbetala varor om det fastställs att de har använts.