VÅR STORY

Lashface&Co erbjuder en unik patenterad formula i behandlingarna Lash Lift & Brow Lift som är effektivare än någonsin. Prisbelönt akademi i hjärtat av Göteborg, Sverige, hittar du Lashface&Co showroomet. Inredningen präglas av vår signatur blågrön färg och kompletteras med ett marmorgolv som välkomnar in varje kund på ett storslaget sätt. 

Lashface&Co guidar återförsäljare och vardagskonsumenter genom den grundläggande teorin och grundläggande praktiska färdigheter som behövs för att leverera varaktiga och skonsamma resultat från Lash Lift& Brow Lift, den revolutionerande ögonfrans- och ögonbrynsbehandlingen som främjar längd, volym och lyft utan något annat än dina egna naturliga fransar och ögonbryn som grund. Minimal eftervård krävs!

Lashface&Co Lash Lift & Brow Lift är en värdefull professionell färdighet för alla salongägare att ha i sin portfölj för sina kunder som vill eftersträva naturlig skönhet och spara tid utan behov av mascara, ögonfransförlängning eller tatuerade ögonbryn. 

Lashface&Co har utbildare och återförsäljare över hela världen. Hitta en i din stad närmast dig idag på vår hemsida www.lashfacegroup.com under flik "Hitta Studio". Här hittar du alla våra behandlingsbaserade produktlinjer och skönhetsprodukter tillgängliga tillsammans med youtube-videor som visar användningen av produkterna. Information om online- och i salong kurser finns också här. 

LADDA NER VÅR FÖRETAGSPRESENTATION

VARFÖR OSS?

BÄSTSÄLJARE

Vår serie av veganska, grymhetsfria produkter får dina fransar och bryn att se fantastiska ut mellan behandlingar för at framhäva skönhet och vitalitet.

Shoppa nu

Älskade av er

Vi är älskade av våra kunder, stylister och utbildare och bloggare. Spotlighten är alltid på oss och er.

Se mer

SE VÅR KERATIN LASHLIFT TUTORIAL