Vår Historia

Lashface&Co presenterar en unik och patenterad formula inom våra behandlingar Lash Lift & Brow Lift, vilken har visat sig vara mer effektiv än någonsin tidigare. Vår akademi, som har erhållit priser, är belägen i hjärtat av Göteborg, Sverige, och det är här du hittar Lashface&Co's showroom. Inredningen är kännetecknad av vår signaturblågröna färg och kompletteras med ett marmorgolv som välkomnar varje kund på ett enastående sätt.

Lashface&Co agerar som vägledare för både återförsäljare och vardagskonsumenter genom att förmedla den grundläggande teorin och de nödvändiga praktiska färdigheterna som krävs för att uppnå hållbara och skonsamma resultat med Lash Lift & Brow Lift. Denna revolutionerande behandling för ögonfransar och ögonbryn främjar längd, volym och lyft med endast dina naturliga fransar och ögonbryn som grund. Minimal eftervård är nödvändig.

Lashface&Co's Lash Lift & Brow Lift utgör en värdefull professionell färdighet för alla salongägare att inkludera i sin repertoar, särskilt för de som har en kundbas som strävar efter naturlig skönhet och tidsbesparing, utan behov av mascara, ögonfransförlängning eller tatuering av ögonbryn.

Vi har utbildare och återförsäljare över hela världen som representerar Lashface&Co. Du kan hitta en nära dig i din stad genom att besöka vår hemsida www.lashfacegroup.com och klicka på "Hitta Studio". Där finner du våra behandlingsbaserade produktlinjer och skönhetsprodukter, tillsammans med instruktionsvideor som visar användningen av produkterna. Information om online- och salongskurser finns också tillgänglig här.

LADDA NER VÅR FÖRETAGSPRESENTATION

VARFÖR OSS?

BÄSTSÄLJARE

Vår serie av veganska, grymhetsfria produkter får dina fransar och bryn att se fantastiska ut mellan behandlingar för at framhäva skönhet och vitalitet.

Shoppa nu

Älskade av er

Vi är älskade av våra kunder, stylister och utbildare och bloggare. Spotlighten är alltid på oss och er.

Se mer

SE VÅR KERATIN LASHLIFT TUTORIAL