VAD ÄR LASHFACE&CO LASH LIFT?

Exklusivt för Lashface&Co, vårt Lash Lift är den revolutionerande fransbehandlingen som skapar massor av längd, volym och lyft med dina egna naturliga fransar. Ingen mascara. Inga förlängningar. Inget underhåll.

Det är ett bra alternativ till fransförlängning och det perfekta sättet att förbättra det du redan har, oavsett om dina fransar är långa, korta, tjocka eller envisa. Denna behandling kommer att skapa ett utseende av längre, fylligare fransar som gör att dina ögon ser mer öppna och ungdomliga ut samt sparar tid i din morgonrutin. Så om du letar efter en långvarig, låg underhållsfri, naturlig ögonfransförstärkning så är Lash Lift något för dig.

LÄS MER OM EFTERVÅRD

HUR FUNGERAR LASHFACE&CO LASH LIFT?

För att få långa och fylliga fransar med Lash Lift tekniken så appliceras Lashface&Co’s produkter steg för steg av en utbildad stylist. Efter din konsultation applicerar Lash Lift stylisten ett lämpligt formskydd på ditt ögonlock som passar just dig.

➣ STEG 1 - LIFT

Med alla fransarna snyggt sammanfogade appliceras en Lifting Lotion som gör att dina ögonfransar förändras och lyfts vid roten.

➣ STEG 2 - VOLYM

När Lifting Lotion har tagits bort appliceras en volymiserande formula som tätar dina fransar i deras nya form.

➣ STEG 3 - BOOST

En fransfärg appliceras som gör att fransarna blir mörkare och ger volym och längd.

➣ STEG 4 - ÅTERFUKTA

Slutligen appliceras ett fuktgivande serum för att ge näring åt fransarna och som återfuktar dem, vilket avslöjar vackert friska, böjda fransar. Hydrating Gel 3 rekommenderas att användas dagligen efter Lash Lift behandling då återfuktningen är viktigt för ett fint och hållbart resultat.

LASHFACE&CO STUDIO I GÖTEBORG

BOKA BEHANDLING

BOKA NU

VANLIGA FRÅGOR & SVAR

HUR LÅNG TID TAR EN LASH LIFT BEHANDLING?
Lashface&Co Lash Lift tar från 45 minuter av en diplomerad stylist.

HUR LÄNGE VARAR LASHFACE&CO LASH LIFT?
Med omedelbara resultat som varar i upp till 8 veckor, är ett franslyft idealiskt för personer med minimalt med underhåll.

HUR MYCKET KOSTAR LASHFACE&CO LASH LIFT?
Kostnaden för den långvariga Lash Lift-behandlingen är i genomsnitt 699 kr per behandling.

SE VÅR VIDEO

VAD DU KAN FÖRVÄNTA DIG AV LASHFACE&CO LASH LIFT TREATMENT

HITTA DIN NÄRMSTA LASH LIFT STYLIST

LOVED BY YOU

LASH LIFT BEFORE AND AFTER

HUR DU TAR HAND OM LASHFACE&CO LASH LIFT

Lash Lift är en lågunderhållsbehandling, så det är lätt att hålla dina fransar fräscha. För ultimata ögon, använd våra eftervårdsprodukter för att rengöra, konditionera och förbättra dina fransar.

Gå till våran eftervård för att lära dig hur du tar hand om ditt Lash Lift.

LÄS MER