LASHFACE&CO x SHERUNS

35% RABATT PÅ
LASH LIFT OCH BROW LIFT

Hej fantastiska Sheruns-klubben!

Vi på Lashface&Co är glada och stolta över att få samarbeta med er. Tillsammans vill vi lyfta ert fantastiska lopp till nya höjder!

Med vår Lash lift och brow lift inklusive färgning kommer era fransar och bryn att hållas lyfta och vackra i hela 8-10 veckor, även under era mest aktiva dagar. Vi tror på att ge er den perfekta balansen mellan skönhet och funktionalitet, så ni kan fortsätta att dominera banan med stil och självförtroende.

Som medlemmar av SheRuns får ni njuta av hela 35% rabatt på er förstagångsbehandling hos vår studio i Göteborg. Bara ange koden "SheRuns" när ni är på plats i studion för att ta del av detta fantastiska erbjudande.

HUR FUNGERAR DET?

Du bokar behandlingen du önskar via länken här till ordinariepris med vår samarbetspartner Timecenter.se. Där ser du alla priserna för respektive behandling. Du uppger SheRuns vid kassan efteråt för att erhålla rabatten.

En lottning kommer även att ske där 3 vinnare erhåller helt kostnadsfria kombi behandlingar hos oss.

Ni SheRuns-tjejer är en verklig inspirationskälla för oss, och vi är glada att få vara en del av era fantastiska lopp. Vi hoppas att ni uppskattar detta lyft och att det ger er ännu mer glädje och självförtroende när ni ger er ut på era härliga språng!

Rabatten gäller för ett besök och går inte att kombinera med andra erbjudanden.

Vi hejar på er!
Teamet på Lashface&Co

BOKA BEHANDLING

LÄS MER OM BROW LIFT

LÄS MER OM LASH LIFT