VÄLKOMMEN TILL

THE WORLD OF LASHFACE&CO

Lashface&Co erbjuder en unik patenterad formula i behandlingarna Lash Lift & Brow Lift som är effektivare än någonsin. Prisbelönt akademi i hjärtat av Göteborg, Sverige, hittar du Lashface&Co showroomet. Inredningen präglas av vår signatur blågröna färg och kompletteras med ett marmorgolv som välkomnar in varje kund på ett storslaget sätt.

Välkommen att boka din Lash Lift & Brow Lift behandling hos oss på Lashface&Co i Göteborg.

BOKA BEHANDLING

VI PRESENTERAR

LASHFACE&CO's KOLLEGOR

MEOLI STUDIO

En storslagen och rogivande stund där du står i centrum. Att se ditt individuella jag och förstå vem du vill vara är grunden till att hitta en frisyr som du skall trivas med. En ny look som får dig att känna dig som ditt autentiska jag. Inte bara den dagen du har varit hos oss utan varje dag tills du besöker oss igen.

Med Meolis erfarenhet, hantverk och expertis har vi möjlighet att göra just det. Meoli håller sig à jour med de senaste trenderna och innovationerna men lika viktig för oss att alltid lyssna på och lära av dig som kund, för att uppnå just din unika vision.

LÄS MER & BOKA

DERMAPURA HUDVÅRD

Här blir du omhändertagen med exklusiva hudvårdsprodukter från Nimue och Dr K. Välj mellan flera djupt rengörande och glowiga ansiktsbehandlingar. Ett upplyftande dermapen, vår meny är generös med erbjudanden inom lift med färgning av bryn & fransar. Vi på Dermapura erbjuder även en unik massage upplevelse, hos oss ska själen och kroppen stå i centrum.

Unna dig den bästa behandlingarna med handplockade exklusiva produkter anpassade för ditt välbefinnande.

LÄS MER & BOKA