UTBILDA DIG TILL STYLIST

BOKA DIN KURS IDAG!

Vill du lära dig Lashface&Co Lash Lift och Brow Lift tekniken och arbeta som professionell stylist? Du erhåller ett Internationellt Certifikat efter avslutad kurs. Om du redan är utbildad stylist i ett annat varumärke kan du boka en Come-On-Over kurs så guidar vi dig igenom Lashface&Co-tekniken.

SÅ FUNGERAR DET

➢ Vill du utbilda dig i en specifik stad? Leta upp en utbildare under "Hitta Studio" och kontakta önskad utbildare och köp startkit från dem.

➢ Vill du utbilda dig online eller hos Lashface&Co i Göteborg? Köp en utbildning i webshoppen så får du ett startkit på posten. Startkiten räcker till att bemästra behandlingarna. Du fyller på produkter vid behov som utbildad stylist med särskilda priser i vår Pro Shop.

➢ Olika startkit erbjuds där verktyg/borste skiljer dem åt. Dessa verktyg framkommer i texten under beskrivning.

➢ Kontakta oss på info@lashface.se för att boka in datum för din kurs. Vi erbjuder både online kurser samt fysiska kurser i Lashface&Co Showroomet i Göteborg. Kontakta oss på info@lashface.se efter att du inhandlat din önskade kurs med ordernummer så planerar vi en kurs som passar i tiden.

➢ Efter avklarad kurs postas eller ges diplomet på plats. Gratulerar, du är nu en certifierad Lashface&Co Stylist och vi följer din resa hela vägen. Du läggs till i våra portaler/på vår hemsida under ”Hitta Studio”, du får tillgång till supportgrupp.

MISSA INTE! Vi erbjuder även online kurser i Lash Lift och Brow Lift. Vi ger rabatt på ordinarie priser.

VÅRA KURSER

VÄLJ DIN KURS

MISSA INTE VÅRA

ONLINE KURSER (RABATTERADE)

Varför välja Lashface&Co?

Med vår revolutionerande utbildning och talangfulla utbildare, upptäck hur du behärskar Lash & Brow Lift med självförtroende. När du väl är kvalificerad får du en tillgång till supportgrupp för certifierade Lashface&Co stylister, marknadsföra dig själv på vår Studio Finder som listad och erkänd Lashface&Co Stylist.

När du utbildar dig med oss ​​investerar du i din framtid.

UTBILDAD I ANNAT VARUMÄRKE OCH VILL BYTA TILL LASHFACE&CO?

COME ON OVER KURS

LASH LIFT

Är du utbildad i ett annat Lash Lift märke och vill pröva och lära dig mer om Lashface&Co produkter kan vi erbjuda dig en Lash Lift Come-On-Over kurs.

LÄS MER & BOKA

BROW LIFT

Är du utbildad i ett annat Brow Lift märke och vill pröva och lära dig mer om Lashface&Co produkter kan vi erbjuda dig en Brow Lift Come-On-Over kurs.

LÄS MER & BOKA

LASH & BROW KOMBO

Är du utbildad i ett annat Lash eller Brow Lift märke och vill pröva och lära dig mer om Lashface&Co produkter kan vi erbjuda dig en Lash Lift & Brow Lift Come-On-Over kurs.

LÄS MER & BOKA

ÄR DU REDO ATT SATSA PÅ DITT TEAM?

➤ Utbildarna tillhör de absolut främsta i sitt yrke

➤ Vi skräddarsyr din utbildning – var ni än befinner er i ert arbete (Oavsett nybörjare eller annan skönhetsterapeut i bakgrunden så lär vi er allt från grunden)

➤ Vi har utbildat hundratals företag sedan starten 2017

➤ Utbildningarna som kan bokas hos oss går att köra Online samt hos oss i Lashface&Co Showroom på Skånegatan 35 i Göteborg

➤ Utbildningen till ert företag är kostnadsfritt vid minimumorder.

OBS. Du ska ta med dig din egna modell som har fransar som är i bra tillstånd. Modell ska anlända på angiven tid och hon får inte vara sminkad, ha fransförlängning eller lösögonfransar.

➤ Max 4 platser per kurs