Är det möjligt att få ett naturligt Lashface&Co franslyft?

3 oktober, 2022. Författare: Josefine

Du älskar långa, tjocka ögonfransar, men är trött på ögonfransförlängningar eller på att spendera pengar på en ny mascara. Du önskar att det fanns ett naturligt sätt att göra det på. Nu behöver du inte önska längre! Med en enda behandling är det möjligt att få tre kosmetiska effekter: längre fransar, framträdande volym och en definierad look!

Lashface&Co lash lift behandling är en högpresterande franslyft som är säker, enkel och effektiv. Lashface&Co's unika formula är gjord av en cocktail av vitaminer, aminosyror och essentiella oljor som är helt naturliga. Lashface&Co's franslyft är ett bra alternativ till fransförlängning eller ögonfransförlängning eftersom det ger ett långvarigt och naturligt resultat. Det ger dina ögon den där "vaknade så här"-looken utan att behöva lägga på smink varje morgon eller oroa dig för att dina fransar ska falla ut vid en olämplig tidpunkt.

Vår unika formula lyfter, förtjockar och förlänger dina fransar. Denna behandling är perfekt för personer som vill få omedelbar volym utan att behöva använda förlängningar. Om du har korta fransar eller glesa fransar kan Lashface&Co's lash lift hjälpa dig att få fylliga fransar.

Lashface&Co's lash lift skapar en omedelbar ökning av både längden och volymen på dina ögonfransar, och den hjälper också till att skapa en mer definierad ögonform genom att lyfta ögonbrynen samtidigt som den lyfter dina fransar.

Vår lash lift-behandling håller i upp till 8 veckor varefter allt du behöver är en ny behandling igen, detta hjälper till att hålla dina fransar fylligare längre än vad enbart mascara skulle göra eftersom det stärker dem så att de inte går sönder så lätt som de skulle göra om de lämnades obehandlade.

Med Lashface&Co:s unika franslyftsformel kan du uppnå en naturlig franslyftning. Boka din behandling idag!

Shop now

THE FEEL NEW EXPERIENCE.


Globally Loved Lash Lift & Brow Lift Brand!


Used by professionals, loved by their clients #Lashface

EFTERVÅRD