Har du erfarit ett sämre resultat av lash lift och brow lift? Låt oss berätta vad som har hänt

5 oktober, 2022. Författare: Josefine

Vi har märkt att vissa kunder har fått sämre resultat av lash lift och brow lift-behandlingar. Låt oss berätta vad som har hänt och hur ska undvika så att det inte ska hända igen. Här är vad vi har kommit fram till hittills:

Här är vad vi har kommit fram till

Undvik att blöta fransarna med vatten närmsta 24-48 timmarna efter behandling då produkten måste få fäste samt spola inte fransarna med varmt vatten. Undvik mascara och oljebaserade produkter i ögonområdet närmsta 24-48 timmarna efter behandling.

Under de första 24-48 timmarna se till att fransar inte blir blöta och undvik all ånga, simning eller att tvätta ansiktet med varmt vatten. Det är viktigt för att behålla det vackra lyftet medan dina fransar låser sig på plats.

Tips du behöver veta efter en Lash Lift behandling:

➢ Ingen mascara på 24-48 timmar
➢ Inga ångor på dina fransar på 24-48 timmar
➢ Använd inte oljebaserade produkter alls då detta påverkar resultat negativt
➢ Gnugga inte dina ögon på 24-48 timmar
➢ Inget vatten på dina fransar på 48 timmar
➢ Ingen sport på 24-48 timmar
➢ Ingen bastu på 24-48 timmar

Vi rekommenderar att du undviker ovanstående i 48 timmar för absolut bästa resultat men i brådskande fall går 24 timmar bra.

Försök att undvika följande:

  • Gör inte ansiktsbehandlingar, ånga eller bastu samma dag som lash och brow lift-behandlingen. Detta kan påverka resultatet.

  • Använd inte smink, olja eller lotion samma dag som din lash och brow lift-behandling. Det kan orsaka en allergisk reaktion, som kommer att synas några dagar efter behandlingen och du kan behöva få en touch up för det området.

Gör inga ansiktsbehandlingar, ånga eller bastu samma dag som din lash- eller brow lift-behandling.

  • Gör inga ansiktsbehandlingar, ånga eller bastu samma dag som din behandling. Värmen från dessa aktiviteter kan få dina fransar att falla ut, vilket inte är idealiskt för någon, men särskilt inte för dem som just har fått sin Lash lift-behandling utförd.

  • Om du är orolig för resultatet av din brow- och/eller lash lift-behandling, vänligen kontakta oss omedelbart. Vi är här för att hjälpa till på alla sätt vi kan.

Efter behandlingen ska du undvika rengöringsprodukter med olja eller att få vatten på dina bryn under 48 timmar.

Du ska även försöka undvika att sova på dem och att träna under 48 timmar för bäst resultat. Borsta dagligen igenom brynen och applicera gärna Hydrating Cream 3 dagligen.

Bryn & Fransar behöver fukt dagligen likt övriga områden på kroppen!

Att ta med sig: Håll dina fransar och bryn torra 24-48 timmar efter din lash- eller brow lift-behandling för att få bästa resultat.

  • Undvik ånga och bastu.

  • Undvik ansiktsbehandlingar.

  • Håll fransar och bryn torra i 24-48 timmar efter lash och brow lift-behandlingen.

Sammanfattningsvis

Vi hoppas att det här blogginlägget har hjälpt dig att förstå vikten av att hålla dina fransar och bryn torra i 24-48 timmar efter en behandling. Det är bara en av många små saker som kan göra stor skillnad för dina resultat. Enligt vår erfarenhet kommer detta att hjälpa dig att uppnå optimala resultat varje gång!

Shop now

THE FEEL NEW EXPERIENCE.


Globally Loved Lash Lift & Brow Lift Brand!


Used by professionals, loved by their clients #Lashface

EFTERVÅRD