VARNING ⚠️ Höst och vintersäsong då tappar du fransar och bryn

30 augusti, 2022. Författare: Josefine

När vädret blir kallare är det inte bara vår hud som lider. Vårt hår blir tunnare – och det inkluderar våra fransar och bryn. Du tappar mer fransar och bryn under hösten och det är många av våra kunder som reagerar på detta. Då är återfuktning 100% viktigare.

Den kyliga luften kan få våra fransar och bryn att falla ut, och torrheten kan göra dem spröda och benägna att gå sönder. Men det finns några saker du kan göra för att förhindra detta vinterhåravfall.

Här är några tips för att hålla dina fransar och bryn snygga hela säsongen:

1. Använd ett fransserum

Ett bra fransserum, Keratin boost serum, kan hjälpa till att återfukta och ge näring till dina fransar, vilket gör dem mindre benägna att falla ut. LASHFACE&CO's serum innehåller glycerin och panthenol, som hjälper till att hålla dina fransar återfuktade.

Här är varför du ska använda Keratin boost serum:

  • Hjälper till att stärka fransarna och ögonbrynen.
  • Hjälper håret att bli tjockare och starkare.
  • Skyddar håret från yttre faktorer, såsom kallt och torrt klimat


2. Var försiktig med din rengöringsrutin

När det är kallt ute brukar vi ta varma duschar för att värma upp. Men varmt vatten kan faktiskt torka ut dina fransar och bryn. Så se till att använda ljummet vatten och en Oilfree eyemakeup remover när du rengör ansiktet – och var försiktig!

3. Avstå från fransböjaren och mascara i den mån du kan

Definitivt avstå från fransböjaren under den här säsongen och mascara så mycket du kan då detta sliter på dina fransar.

4. Överväg en frans- och brynfärgning

Satsa fullhjärtat på ett lash lift med färgning och färga själv hemma emellanåt medans lash liftet sitter. Detta kommer att bidra till att ge dina fransar och bryn lite extra definition och färg. 

Det här är färgen vi använder varje dag i salongen. Vi rekommenderar att du underhåller ditt lift nu under höst och vinter för att skada dina fransar så lite som möjligt. Det här är salongsfärg och går inte att jämföra med färg du köper på livsmedelsbutiken utan innehåller fördelaktiga ingredienser som är bra för fransar och bryn.

Vi har satt ihop alla produkter du behöver för att färga dina fransar hemma.

Klicka här för att komma till våra färdiga färgningskit

5. Få regelbundna frans- och brynbehandlingar.

Om du vill behålla dina fransar och bryn på bästa sätt, överväg att göra regelbundna lash lift och brow lift behandlingar. Franslyft, färgning och formning av bryn kan alla hjälpa till att hålla dina fransar och bryn på bästa sätt.

Shop now

THE FEEL NEW EXPERIENCE.


Globally Loved Lash Lift & Brow Lift Brand!


Used by professionals, loved by their clients #Lashface

EFTERVÅRD