The Lash Blues - Behöver du motivation i ditt utövande av Lash Lift?

17 oktober, 2022. Författare: Josefine

Har du någonsin känt att du är fast i en rutin? Vi vet att det är svårt att bryta en vana, och det gäller även för dina rutiner i dina vanor som stylist. Men det finns ingen anledning att vara fast, och det är dags att prova något nytt. Vi förstår att du kan känna dig lite vilsen till och från, fortsätt läsa, den här artikeln är för dig som arbetar som en stylist inom skönhet idag och vill utvecklas!

Att arbeta som en stylist kan vara ensamt för det mesta och den enda interaktion vi huvudsakligen får är från våra kunder och sociala medier. Men om du är som jag, spenderar jag inte hela tiden på att prata ikapp med mina kunder eftersom jag vet att de har kommit till mig för en avkopplande service. 

Som t.ex. lash lift stylist är det viktigt att fortsätta sin utbildning för att fullända sitt hantverk och för att hänga med i de senaste franstrenderna men även för att få tillbaka sin gnista. LASHFACE&CO erbjuder en mängd olika mängd olika tekniker, verktyg och tillvägagångssätt som undervisas av de bästa utbildarna i branschen.

Att bryta sina rutiner 

Innan vi går in i detaljerna om hur man kan motivera sig själv tillbaka i sitt arbete som stylist, måste vi nämna några av de vanligaste vanorna vi fastnar i. Först och främst, när det gäller stylister inom skönhet är det för att vi ofta fastnar i rutiner, vi hälsar våra kunder välkomna, gör behandling, tar bilder och postar det på sociala medier. Låter det bekant?

Om du gör samma rutin i åratal och börjar jämföra dig med andra stylister på sociala medier, kanske du förlorar lite av din gnista. Kanske känner du dig vilsen? Förvirrad? Omotiverad? Utbränd? Om du kan relatera till detta är detta ditt tecken på att ta en klass hos oss för att utöka dina kunskaper!

Vi tror att det är oerhört viktigt uppgradera din teknik med vidareutbildning, särskilt inom lash lift. Visste du att Lashface&Co erbjuder unika recept för varje individuell kund?. Tekniken bakom den här branschen fortsätter att utvecklas dag för dag och med det är det vårt jobb att hålla koll på vår teori, produktanvändning och till och med vetenskapen bakom allt! 

Fördelarna med att ta en kurs i fransar

  • Du kan uppdatera dina kunskaper. Även om tekniken för att behandla fransar är enkel är det alltid bra att lära sig nya saker.
  • Du lär dig tips och tricks av andra elever.
  • Du kan ställa frågor om du är osäker på hur något fungerar eller vad du ska göra härnäst.
  • Du får värdefull feedback från våra fransexperter, vilket gör att du kan förbättra framtida behandlingar av fransar!

Om det har gått några år sedan du senast gick en kurs eller om du aldrig har gått en alls, är det förmodligen dags att göra det nu

  • Det kommer inte bara att väcka nya idéer och intresse för ditt företag, utan du kan också finjustera de färdigheter du har nu för att göra dem ännu bättre.
  • Du kan också lära dig en ny teknik som kan vara mer fördelaktig och effektiv än den du använder just nu
  • Upptäcka din egen stil och till och med nätverka med klasskamrater/kamrater/mentorer som utgör ett fantastiskt stödsystem.
  • Vare sig det är en ny fotograferings-/redigeringskurs, att lära sig en ny teknik för att skapa fans/kartläggning eller andra tjänster, prova det.
Du kommer aldrig att veta om du inte försöker, och du kommer att vara så glad att du gjorde det. Jag lovar att det alltid är värt investeringen! Det är okej att stöta på hinder på vägen och ibland vara omotiverad. Ingen är perfekt. Det som är viktigt är att du reser dig igen, skakar av dig och tar kontroll över vad som är bäst för ditt företag och din mentala hälsa. Var ärlig mot dig själv och lyssna på din intuition. Jag tror på dig och jag vet att du kommer att bli ännu bättre!

Shop now

THE FEEL NEW EXPERIENCE.


Globally Loved Lash Lift & Brow Lift Brand!


Used by professionals, loved by their clients #Lashface

EFTERVÅRD