Den ultimata Lashface&Co-kosmetiken du bör använda för att underhålla och förlänga ditt frans- och brynlyftresultat

5 oktober, 2022. Författare: Josefine

LashFace&Co's kosmetika är en viktig del för att bibehålla och förlänga resultatet av din frans- och ögonbrynslyftning. Varför välja att använda LashFace&Co kosmetika? För att de är tillverkade av alla naturliga ingredienser, vilket innebär att du kan vara säker på att dina ögonfransar inte kommer att skadas alls av att använda denna produkt.

1. Lash Lift Effect Mascara

Lash Lift Effect Mascara är en mascara med naturliga ingredienser som hjälper dig att uppnå den franslyftningseffekt som du alltid drömt om. Den är lämplig för både dag- och nattbruk, men det är viktigt att ta hand om dina fransar så att de inte skadas eller faller ut.

För att applicera Lash Lift Effect Mascara:

  • Se till att dina fransar är rena och torra innan du applicerar mascaran.
  • Använd korta drag när du applicerar produkten från rot till topp för att undvika att produkten klumpar eller kladdar på andra delar av ansiktet (t.ex. under ögonen).

2. Brow Pencil

För att bibehålla resultatet av din frans- och ögonbrynslyftning måste du använda rätt verktyg. Ett bra verktyg för att fylla i ögonbrynen är Brow Pencil (det här är vår favorit). Du kan välja en penna som matchar färgen på ditt hår eller din hudton, men tänk på att om du har blont eller rött hår kanske du vill välja en kallare nyans som "blonde" eller "ash" så att det inte ser för varmt ut ovanpå dessa toner. 

  • När du har applicerat din foundation och concealer (om det behövs) börjar du med att applicera ögonbrynsprodukten direkt på ren hud där hårstråna ska växa. Detta säkerställer att ingen färg överförs till omgivande områden under appliceringen.
  • Fyll sedan i eventuella luckor med korta drag som börjar från en sida av brynet och rör sig mot en annan sida innan du går tillbaka över dem igen; upprepa tills alla luckor är helt ifyllda.


3. Lipgloss

Lipgloss är ett bra sätt att hålla läpparna återfuktade. Lashface&Co lipgloss håller säkert under hela dagen med en godisluktande formula, lipglossen gör dina läppar fylligare och plutigare. Dina läppar blir mjuka och skyddas med hjälp av vitamin E och Shea Smör. HELT FRI från palmolja.

Lashface&Co Lipgloss finns i flera nyanser som gör att du lätt hittar dina personliga favoriter. Denna produkt går även att köpa fysiskt i vår butik i Göteborg.


4. Concealer Pencil

Lashface&Co Concealer Pencil är en fantastisk produkt för att dölja och framhäva. Den kan användas för att täcka mörka ringar och fläckar samt för att framhäva ögonbrynsbenet. Den är tillverkad av naturliga ingredienser, så den passar alla hudtyper.

Oavsett om du precis har börjat eller om du är ett erfaret proffs som letar efter sätt att förbättra dina färdigheter för att skapa vackra resultat, hoppas vi att den här listan över vår favorit kosmetik hjälper dig att nå dina mål.

Shop now

THE FEEL NEW EXPERIENCE.


Globally Loved Lash Lift & Brow Lift Brand!


Used by professionals, loved by their clients #Lashface

EFTERVÅRD