Så får du friska, förlängda fransar med ett Lashface&Co franslyft

3 oktober, 2022. Författare: Josefine

Om du någonsin har velat ha längre och friskare fransar är ett franslyft från Lashface&Co precis vad du behöver. Det är en revolutionerande behandling som förvandlar dina naturliga fransar till längre och vackrare ögonfransar. Och den håller i upp till åtta veckor! En franslyftning skadar inte dina naturliga fransar och får dem inte att falla ut som extensions kan göra - det är enkelt och säkert.

Lashface&Co lash lift är en revolutionerande behandling som förvandlar dina naturliga fransar till friska, längre fransar.

Lashface&Co lash lift är en revolutionerande behandling som förvandlar dina naturliga fransar till friska, längre fransar. Fransarna lyfts och omformas för att skapa en mer naturlig franslinje. Fransarna behandlas för att återställa fukt och mjukhet. Fransarna förlängs med en speciell gel, som torkar snabbt och inte skadar den ursprungliga roten på dina ögonfransar. Under behandlingen Lashface&Co lash lift färgar stylisten dina ögonfransar så att de ser ännu längre ut än tidigare!

Lashface&Co's lash lift ger dig fylligare fransar samtidigt som längden förbättras - vilket gör att de ser fylligare ut än någonsin tidigare utan negativa bieffekter som klumpar eller kladd. Eftersom Lashface&Co endast använder godkända produkter i sina behandlingar är det säkert för dem med känsliga ögon eller hudproblem som rosacea samt alla andra som vill ha vackra och långvariga resultat utan att orsaka skada under behandlingstiden.

Du får upp till åtta veckor av vackra, förlängda fransar med denna franslyftning. 

Om du funderar på att få en franslyftning har Lashface&Co lösningen för dig. Med deras patenterade Lashface&Co lash lift får du upp till åtta veckor av vackra och förlängda fransar. Det är nästan som en permanentning av dina ögonfransar, fast det är säkrare och hälsosammare. Vimparna kommer att lyftas upp för att få dem att verka längre än tidigare - och förutom denna estetiska bonus kommer vimplarna också att vara friskare än tidigare! Den mjuka uppåtriktade lockningen ger en elegant look som får dem att verka fylligare och lyxigare samt får dina ögon att sticka ut från andras ögon.

Den här behandlingen skadar inte dina fransar och får dem inte att falla ut, vilket förlängningar ibland kan göra. 

Om du letar efter ett franslyft har du kommit till rätt ställe. På Lashface&Co har vi gett våra kunder högkvalitativa franslyft sedan 2010 och har sett fantastiska resultat. Vår franslyftning är en idealisk lösning för dem som vill ha längre och tjockare fransar utan att behöva förbinda sig att bära extensions dagligen.

Lashface&Co's franslyftsbehandling är det perfekta alternativet till ögonfransförlängningar för alla som vill ha naturliga, längre fransar utan allt underhåll som kommer med att bära lösögonfransar varje dag. Denna behandling skadar inte dina fransar och får dem inte att falla ut som extensions ibland kan göra. Om du vill ha naturliga, längre fransar utan allt underhåll som förlängningar innebär är en franslyftning från Lashface&Co den perfekta behandlingen för dig!

Du kan få längre naturliga ögonfransar med en Lashface&Co lash lift i några få enkla steg.

Lashface&Co lash lift är det perfekta sättet att få vackra fransar på under en timme. En franslyftning kan förvandla dina naturliga fransar till friska, längre fransar som håller i upp till åtta veckor! Denna revolutionerande behandling skapar en lock som håller tills den naturligt försvinner. Det är enkelt, säkert och helt smärtfritt - och bäst av allt: det fungerar!

Shop now

THE FEEL NEW EXPERIENCE.


Globally Loved Lash Lift & Brow Lift Brand!


Used by professionals, loved by their clients #Lashface

EFTERVÅRD