Lashface&Co Lash lift: omfamna din egen naturliga skönhet

Lashface&Co Lash lift: omfamna din egen naturliga skönhet

3 oktober, 2022. Författare: Josefine

Det går inte att förneka: mascara är ute, franslyftning är inne. Och till skillnad från extensions kan du behålla dina naturliga fransar samtidigt som du ger dem mer volym och längd. I det här avsnittet av Lashface&Co tar vi en titt på vad exakt ett lash lift är och varför det är den perfekta tidsbesparande skönhetslösningen för alla som vill ha vackra fransar utan att behöva hantera kladdigt lim eller använda ögonfransförlängningar!

Vad är franslyft?

Lash lift är en icke-permanent fransbehandling som skapar mycket längd, volym och lyft med dina naturliga fransar. Ingen mascara. Inga förlängningar. Inget underhåll.

Denna behandling är perfekt för dig som vill ha långa, djärva fransar men inte vill gå igenom besväret att applicera daglig mascara eller bära falska ögonfransar varje dag - och den är helt anpassningsbar så att du kan få den look du önskar!

Varför välja lash lift framför förlängningar?

Lash lift är ett alternativ till fransförlängning. Lash lift och extensions är båda halvpermanenta sätt att öka längden och volymen på dina naturliga fransar, men de fungerar på olika sätt.

Lash lift använder en speciell konditioneringslösning som tillfälligt håller dina egna naturliga fransar uppe i ett böjt läge i flera veckor i taget. Locken håller i ungefär tre veckor innan den gradvis försvinner och lämnar dig med underbara, vackra fransar! Med lash lift behövs ingen mascara eller falska ögonfransar; efter behandlingen kommer dina fransar att se tjocka, långa och fylliga ut utan någon som helst produkt på dem. Du kan fortfarande använda mascara ovanpå dina lyft fransar - det kommer inte att störa deras prestanda!

Hur får man sina fransar upplyfta?

Denna behandling ger dig ett utseende av längre fransar och hjälper dem att se tjockare ut! Lash lift-behandlingen tar cirka 45 minuter, beroende på hur lång tid det tar för din stylist. Det är viktigt att notera att denna tjänst inte bara är till för personer med korta eller glesa fransar, utan den fungerar även bra på långa fransar som behöver en extra boost. Resultaten är fantastiska eftersom de håller i upp till 8 veckor varje gång!

Att ta med sig: Säg adjö till det krångliga sminket och säg hej till vackra, naturliga fransar!

Lash lift är den revolutionerande fransbehandlingen som skapar massor av längd, volym och lyft med dina egna naturliga fransar. Det är en process där vi applicerar en fransprimer och sedan använder en neutralising lotion för att försiktigt sätta fransarna på plats i en uppåtriktad böjning med en silikonböj. Ingen mascara. Inga förlängningar. Inget underhåll!

Resultatet är dramatiskt: längre fransar som känns mjukare än någonsin tidigare (inte stela eller krispiga som mascara). Och det bästa? Det är lätt att underhålla hemma med bara en tub med Lashface&Co Hydrating Cream 3, som du kan använda en gång i veckan för att hålla dina fransar snygga i upp till åtta veckor, även under de mest hektiska dagarna!

Sammanfattning

Om du är redo att sluta använda mascara och börja omfamna din naturliga skönhet är franslyftning rätt väg att gå. Lash lift är en revolutionerande behandling som ger dig underbara fransar utan allt besvär med mascara eller extensions. Du kan säga adjö till krånglig makeup och hej vackra, naturliga fransar!

Shop now

THE FEEL NEW EXPERIENCE.


Globally Loved Lash Lift & Brow Lift Brand!


Used by professionals, loved by their clients #Lashface

EFTERVÅRD