Måste brynen se galna ut med Lashface&Co brow lift?

4 oktober, 2022. Författare: Josefine

Är du avskräckt för att testa brow lift då du inte vill se galen ut med brynen rakt upp? Vi har vissa kunder som säger att de fortfarande är lite rädda för att göra behandlingen men fördelen med ett Brow Lift är att du kan borsta brynen och forma dem som du vill efter behandling.

Varför ska alla prova Lashface&Co brow lift?

  • Den är utmärkt för alla som vill se yngre, fräschare och mer självsäker ut.

  • Resultaten är synliga efter den första behandlingen.

  • Behandlingen har ingen nedtid.

  • Resultaten håller i upp till 8 veckor beroende på hårets individuella tillväxtfas (efter den tiden kan du få en ny Lashface&Co brow lift-behandling om du vill).

  • Om du avskräcks från att prova detta för att du inte vill att dina bryn ska se galna ut, så har vi en del kunder som säger att de fortfarande är lite rädda för att göra denna behandling även om de vet att de kan borsta dem och forma dem hur de vill efter behandlingen. Tips: Prova Revolution brow soap innan du bestämmer dig för om detta är rätt för dig eller inte! 

Vad är Lashface&Co brow lift?

Lashface&Co brow lift är en keratinbehandling som lyfter och definierar ögonbrynen. Den är också känd som ögonbrynslaminering, men Lashface&Co använder sitt eget varumärke eftersom de tror på sin teknik - och de vill att du ska få bästa möjliga resultat.

Behandlingen varar upp till 8 veckor och kan upprepas var 6:e månad i underhållssyfte. Om du kämpar med ögonbryn som behöver lite seriös uppmärksamhet kan detta vara precis vad du behöver!

Hur fungerar det?

Behandlingen görs med en speciell stav som applicerar ett lätt, jämnt lager keratin på brynen. Keratinet stärker och formar brynen. Färgen appliceras på brynen för att ge dem en mer naturlig look. Resultatet håller i upp till 8 veckor.

Är det smärtsamt?

Behandlingen är mycket säker och inte alls smärtsam. De flesta av våra kunder rapporterar att den är avslappnande och att de inte känner något obehag under eller efter behandlingen. Behandlingen är smärtfri och det finns inga biverkningar.

Kan vem som helst få Lashface&Co brow lift gjort?

Vi kan behandla alla typer av hår. Resultaten kan dock variera. 

Jag är gravid, kan jag få Lashface&Co brow lift gjort?

  • Du kan få Lashface&Co brow Lift gjort under din graviditet. Det är säkert, men du bör tala med din läkare först.

  • Resultaten är inte permanenta. Behandlingen varar endast 8 veckor och försvinner gradvis efter det.

  • Behandlingen är inte alls smärtsam.

Vad händer efter en Lashface&Co brow lift-behandling?

Lashface&Co brow lift-behandlingen varar i 60 minuter. Du kommer att kunna se resultatet omedelbart, men dina bryn kommer att se fylligare och mer organiserade ut redan nästa dag. Dina ögonbryn kommer att stanna på plats och hjälpa till att rama in ditt ansikte, vilket gör dem perfekta för looks från dag till kväll.

Resultaten håller i upp till 8 veckor beroende på den individuella hårväxtfasen, men vi rekommenderar att du återkommer var 6-8:e vecka så att du kan bibehålla formen på dina nya bryn och hålla dem bildsköna!

Shop now

THE FEEL NEW EXPERIENCE.


Globally Loved Lash Lift & Brow Lift Brand!


Used by professionals, loved by their clients #Lashface

EFTERVÅRD