Hur många olika böjar är det möjligt att få med Lashface&Co lash lift?

4 oktober, 2022. Författare: Josefine

Om du letar efter en lash lift-behandling som ger dig bästa möjliga resultat för dina kunder, då måste du överväga att använda Lashface&Co silicon curlers. Silicon curlers är den senaste innovationen inom lash lift-teknologi och vi erbjuder ett antal olika storlekar.

Letar du efter den perfekta silikonböjaren för att ge dig det perfekta franslyftet?

I vår webbshop har vi en mängd olika storlekar och former att välja mellan för att ge dig bästa möjliga lyft. Om du inte är bekant med franslyft är de en typ av permanent som används för att locka dina fransar och ge dem ett mer lyft utseende. Silikonböjformen läggs på dina fransar och lämnas i några minuter innan de tas bort.

Behöver jag alla olika storlekar att erbjuda mina kunder?
Och JA - du behöver alla storlekar för att kunna erbjuda en mer naturlig curl såväl som den extrema curlen till alla dina kunder. Vår Large dyna fungerar även som en XL dyna för kunder som har naturligt långa fransar. Förpackningen kommer med en storlek och vi erbjuder ingen mix, 10 stycken sköldar vilket tillsammans blir 5 stycken par.

Hur kan storlekarna skilja sig åt?
Tänk på att alla kunder behöver variation på storlek, vår formula är berikad med tillväxtingredienser vilket kan leda till att kundernas fransar växer sig längre emellan behandlingarna. En storlek S kund kan enkelt bli en storlek L kund efter redan en behandling. Börjar med störst böj och avslutar med den som ger minst böj: L-M-S

Ju större silikon desto större böj?
Många tror att ju större silikon desto större är böjen men det är precis tvärtom. Stora silikon dynor kan erbjuda en mjukare mer naturlig böj, motsatsen är storlek S i silikonen som ger en mer dramatisk böj. Du kommer att upptäcka att dina kunder huvudsakligen behöver en liten eller en medelstorlek för de flesta behandlingar.

Designade av Lashface&Co grundare och formulerare, är dessa sköldar högpresterande. Tillverkad med den smidigaste silikonen, det har blivit mycket lättare att lyfta fransarna än tidigare! Oavsett vilket utseende du är ute efter så har vi den perfekta silikonböjformen för dig! 

Shop now

THE FEEL NEW EXPERIENCE.


Globally Loved Lash Lift & Brow Lift Brand!


Used by professionals, loved by their clients #Lashface

EFTERVÅRD