Lashface&Co lash lift: Före och efter

5 oktober, 2022. Författare: Josefine

Exklusivt för Lashface&Co, vårt Lash Lift är den revolutionerande fransbehandlingen som skapar massor av längd, volym och lyft med dina egna naturliga fransar. Ingen mascara. Inga förlängningar. Inget underhåll.

Vad är Lashface&Co Lash lift?

Det är ett bra alternativ till fransförlängning och det perfekta sättet att förbättra det du redan har, oavsett om dina fransar är långa, korta, tjocka eller envisa. Denna behandling kommer att skapa ett utseende av längre, fylligare fransar som gör att dina ögon ser mer öppna och ungdomliga ut samt sparar tid i din morgonrutin. Så om du letar efter en långvarig, låg underhållsfri, naturlig ögonfransförstärkning så är Lash Lift något för dig.
Hur fungerar Lashface&Co Lash lift?
För att få långa och fylliga fransar med Lash Lift tekniken så appliceras Lashface&Co’s produkter steg för steg av en utbildad stylist. Efter din konsultation applicerar Lash Lift stylisten ett lämpligt formskydd på ditt ögonlock som passar just dig.
➣ STEG 1 - LIFT
Med alla fransarna snyggt sammanfogade appliceras en Lifting Lotion som gör att dina ögonfransar förändras och lyfts vid roten.

➣ STEG 2 - VOLYM När Lifting Lotion har tagits bort appliceras en volymiserande formula som tätar dina fransar i deras nya form.

➣ STEG 3 - BOOST En fransfärg appliceras som gör att fransarna blir mörkare och ger volym och längd.

➣ STEG 4 - ÅTERFUKTA Slutligen appliceras ett fuktgivande serum för att ge näring åt fransarna och som återfuktar dem, vilket avslöjar vackert friska, böjda fransar. Hydrating Cream 3 rekommenderas att användas dagligen efter Lash Lift behandling då återfuktningen är viktigt för ett fint och hållbart resultat.

Hur tar du hand om Lashface&Co Lash lift?
Lash Lift är en lågunderhållsbehandling, så det är lätt att hålla dina fransar fräscha. För ultimata ögon, använd våra eftervårdsprodukter för att rengöra, konditionera och förbättra dina fransar. Gå till våran eftervård för att lära dig hur du tar hand om ditt Lash lift.


LASH LIFT BEFORE AND AFTER

Se våra kunder, före och efter utförd lash lift behandling nedan.

 

Shop now

THE FEEL NEW EXPERIENCE.


Globally Loved Lash Lift & Brow Lift Brand!


Used by professionals, loved by their clients #Lashface

EFTERVÅRD