Den ultimata guiden till Lashface&Co brynlyft

5 oktober, 2022. Författare: Josefine

Välkommen till den ultimata guiden till Lashface&Co brynlyft. Det här blogginlägget innehåller allt du behöver veta om denna behandling. Vi kommer också att berätta vad den består av, hur lång tid den tar och hur resultaten ser ut. Dessutom har vi svarat på några vanliga frågor som många har efter att de har genomgått ett brynlyft.

Vad är ett brynlyft?

Brow lift eller eyebrow lamination ger brynen ett upplyft och illusionen av tätare & fylligare bryn. Då ingår en keratinbehandling precis som vid ett lash lift, som stärker brynen och tillför vitaminer, mineraler och proteiner. I behandlingen färgas och formas även brynen.

Hur lång tid tar en brow lift behandling?

Lashface&Co brow lift tar från 45 minuter av en diplomerad stylist. För att få mer jämna och formbara bryn med Lashface&Co brow lift lamination tekniken så appliceras Lashface&Co’s produkter steg för steg av en utbildad stylist. Efter din konsultation påbörjar stylisten en behandling som är skräddarsydd för din hudtyp och brynlyft hos Lashface&Co. 

Hur fungerar Lashface&Co brow lift?

➣ STEG 1 - LIFT

Med alla bryn borstade uppåt appliceras en Lifting Lotion som gör att disulfidbindningarna i varje strå öppnas upp för att inta en ny form.

➣ STEG 2 - VOLYM

När Lifting Lotion har tagits bort appliceras en volymiserande formula som fixeras efter den nya formen på brynen.

➣ STEG 3 - BOOST

En brynfärg appliceras efter konsultation så att färgen inte är för mörk eller för svag. Den här färgen kan appliceras med olika effekt för att framhäva olika delar av brynen. Man kan även önska en kallare eller varmare nyans.

➣ STEG 4 - ÅTERFUKTA

Slutligen appliceras ett fuktgivande serum för att ge näring och reparera stråna efter den fysiska och kemiska förvandlingen.Hydrating Cream 3 rekommenderas att användas dagligen efter brow lift lamination behandling då återfuktningen är viktigt för ett fint och hållbart resultat.

En Lashface&Co brow lift lamination innebär att du nu fritt kan borsta fina bryn åt önskad riktning, du kan även välja att borsta fransarna till originaltillstånd ifall du inte skulle önska en mer dramatisk look. Vi har med behandlingen gjort det möjligt för kund att forma brynen mer fritt.

Hur kommer resultatet att se ut?

Efter behandlingen ser ögonbrynen fylligare ut och mer i ordning, de håller sig på plats och hjälper till att rama in ansiktet och riktar fokus mot ögonen. Resultatet varar upp till 8 veckor beroende på hårets individuella växtfas.

Hur länge varar Lashface&Co brow lift?

Med omedelbara resultat som varar i upp till 8 veckor, är ett brynslyft idealiskt för personer med minimalt med underhåll.

Hur mycket kostar Lashface&Co brow lift?

Kostnaden för den långvariga brow lift-behandlingen är I genomsnitt 679 kr per behandling.

Oavsett om du vill ha en subtil förbättring eller ändra formen helt och hållet är Lashface&Co's brynlyft den perfekta lösningen. Våra stylister av välutbildade och kommer att lyssna på dina mål och syften, så att de kan skräddarsy behandlingen så att den passar just dig och din stil.

Shop now

THE FEEL NEW EXPERIENCE.


Globally Loved Lash Lift & Brow Lift Brand!


Used by professionals, loved by their clients #Lashface

EFTERVÅRD