De bästa eftervårdsprodukterna att använda med ett Lashface&Co lash lift och brow lift

5 oktober, 2022. Författare: Josefine

Om du läser det här är det för att du antingen har fått behandling utförd på Lashface&Co, hos en annan stylist eller så funderar du på att gå dit. Vi vill se till att du vet exakt vad du behöver efter ditt lash lift och brow lift så att de håller så länge som möjligt. Därför har vi sammanställt en lista med våra favoritprodukter och de absolut bästa eftervårdsprodukterna för att bibehålla din nya look efter behandlingen.


Lashface&Co Keratin Boost Serum, ett koncentrerat serum med växtbaserat, veganskt keratin.

Keratin är ett protein som stärker håret och hjälper till att reparera skadat hår. Det stärker även hårstråna för att förhindra brott. Denna produkt är perfekt för alla typer av hår och fungerar särskilt bra på extensions eller nyanserade fransar. 

Den här fantastiska produktens ingredienser stimulerar hårsäckarna, vilket leder till att ögonfransarna samt ögonbrynen blir längre och tjockare. Formulan ser även till att ge näring och fukt så att du får friska och starka ögonfransar/ögonbryn.

Denna återfuktningen är inte endast anpassad som bra eftervård för ett lash lift eller brow lift utan är en djupt återfuktande serum som bör appliceras dagligen på samma vis som vi använder återfuktande produkter på andra delar av kroppen.

Kom ihåg att daglig tvätt/smink/förorening tröttnar ut stråna och dem behöver effektiva ingredienser framtagna för att stimulera hårsäckarna på rätt sätt. Vi har tagit fram ingredienser som når fram!

  • Berikad med växtbaserad och vegansk Keratin boostar Lashface&Co Keratin Boost serum fransarna/ brynen och erbjuder optimalt stöd till flimriga och svaga strån, lash lift-behandlade och naturliga fransar mår bra av detta serum.

  • Detta serum har en rad ingredienser, inklusive multivitaminer, som ger en intensiv konditionsbehandling. Visar tillväxt resultat efter 15 dagar.

  • Har du tjocka och starka fransar så behövs inte mer Keratin tillföras utan då är vår produkt Hydrating Cream 3 rekommenderat.

Lashface&Co Moisturizer 3, denna produkt med flera användningsområden som omvandlar trötta fransar till starka fransar.

Lashface&Co's revolutionerande produkt är både djupt återfuktande och reparerande. Bästsäljande Moisturizer 3 är berikad med viktiga ingredienser som lyfter och stärker fransar eller bryn inifrån roten. Lash lift-behandlade och naturliga fransar mår bra av detta serum. 

Rekommenderas att användas på en ren mascaraborste för att både framhäva ett lift eller dämpa ett lift genom att man borstar fransarna nedåt.

Vitaminen och fuktbalansen i den här produkten omvandlar trötta fransar till starka fransar.

Lashface&Co Hydrating Cream 3, är en fuktkräm som bör användas dagligen.

Intensiv gel och serum för fransar, bryn och området runt ögat. Innehåller en komplex blandning av multivitaminer och aktiva ämnen för att omedelbart lugna och fräscha upp ögonen. 

Den här fantastiska produktens ingredienser stimulerar hårsäckarna, vilket leder till att ögonfransarna samt ögonbrynen blir längre och tjockare. Formulan ser även till att ge näring och fukt så att du får friska och starka ögonfransar/ögonbryn.

Denna återfuktningen är inte endast anpassad som bra eftervård för ett lash lift eller brow lift utan är en djupt återfuktande serum som bör appliceras dagligen på samma vis som vi använder återfuktande produkter på andra delar av kroppen.

Kom ihåg att daglig tvätt/smink/förorening tröttnar ut stråna och dem behöver effektiva ingredienser framtagna för att stimulera hårsäckarna på rätt sätt. Vi har tagit fram ingredienser som når fram!

Fullpackad med vitaminer och konditionerande aktiva ämnen, denna mångsidiga, anti-aging ögonkräm och behandlingsmask kommer att ge naturliga fransar och det ömtåliga ögonområdet en välbehövlig näringsboost efter skadlig effekt av fransförlängning eller smink.

Fortsatt användning är rekommenderat för att föryngra den ömtåliga huden som omger ögonen, genom att hjälpa till att fasta och slät hudstruktur, medan närande ingredienser, såsom Aloe Vera och Sheasmör, motverkar de negativa effekterna av vardagliga miljöföroreningar, och hjälper till att återställa fransarna till optimala hälsa. Den hypoallergena formeln är lämplig för även de mest känsliga ögonen.

Rätt eftervårdsprodukter kan hjälpa dig att behålla din nya look så att den håller längre.

Efterbehandlingsprodukter är viktiga eftersom de hjälper dig att behålla din nya look. Rätt eftervårdsprodukter hjälper dig också att undvika problem som kan förstöra din vackra Lashface&Co franslyft och brynslyft.

Först ska vi dock prata om vikten av att använda rätt produkter. Varför behöver du använda en eftervårdsprodukt? Om du inte använder en eftervårdsprodukt när du får en franslyftning eller brynslyftning finns det en risk att dina fransar blir torra samt inte växer tillbaka ordentligt när de faller ut.

Sammanfattningsvis hoppas vi att du har fått en bättre uppfattning om vilka produkter som är bäst lämpade för din hudtyp och dina behov. Kom ihåg att även om vissa produkter kan användas på mer än ett sätt finns det ingen anledning att överdriva och applicera alla på en gång! Alla dessa produkter kommer att hjälpa till att underhålla din nya look så att den håller längre.

Shop now

THE FEEL NEW EXPERIENCE.


Globally Loved Lash Lift & Brow Lift Brand!


Used by professionals, loved by their clients #Lashface

EFTERVÅRD